Groepstraining Je Eigen Wijze Weg

Je Eigen Wijze Weg is een speelse en diepgaande training om contact te maken met wie je werkelijk bent en wat je daarin tegenhoudt om jouw leven te leiden zoals jij het wilt.

Wat leer je in deze training?

  • Je leert contact te maken met jouw innerlijk kind (het natuurlijke kind en het gekwetste kind).
  • Je leert onderzoeken welke patronen en overlevingsmechanismen je hebt ontwikkeld en waarom.
  • Je leert welke negatieve overtuigingen je hebt opgedaan over jezelf, relaties en de wereld.
  • Je leert hoe je steeds meer los kunt komen van die oude overtuigingen en overlevingsstrategieën.
  • Je leert dat jij als volwassene nu een keuze hebt. Dat je zelf kan bepalen hoe jij wilt leven, werken en in relaties wilt staan.
  • Je leert dat jij je eigen wijze weg kunt gaan, als de volwassene die je nu bent!

Ga je mee op reis? 

groepstraining je eigen wijze weg

Met veel passie heb ik de afgelopen jaren in Den Haag de groepstraining Je Eigen Wijze Weg gegeven, die net als mijn individuele therapietrajecten gebaseerd is op Primal Rebirth Therapie. Ook hier staan het innerlijk kind, lichaams- en ademwerk en meditatie centraal. Daarnaast werken we met dans, deelrondes en is er aandacht voor de theorie achter Je Eigen Wijze Weg.

Nu gaat deze training voor de tweede keer van start in Leiderdorp. Ik geef de training samen met Sundari van Waveren. Zij is, net als ik, geschoold bij het Aumm instituut tot lichaamsgericht-therapeut.

De data zijn: 27 september, 11 en 26 oktober, 2 en 16 november. Vrijdagen van 19:00-22:00, de zaterdagen van 10:00- 17:00.

Wil je alvast wat meer weten over deze training en/of het innerlijk kind werk, neem dan gerust contact met mij op.

De training is een initiatief van het Aumm Instituut, waar ik mijn opleiding en diverse vervolgtrainingen heb gedaan. De training omvat 8 dagdelen en wordt op meerdere plekken in Nederland gegeven.

de toegevoegde waarde van een groepstraining​

De dynamiek binnen een groep geeft een extra dimensie aan je proces van bewustwording. Je herkent vaak veel in andermans verhalen. Je ziet, hoort en voelt dat je niet als enige met van alles worstelt. Dat geeft steun en bemoediging en maakt de drempel lager om zelf kwesties in te brengen en over je proces te delen. Ook de ontdekkingen en inzichten van andere deelnemers zijn vaak inspirerend en verhelderend voor je eigen ontwikkeling.

mooie woorden

Kennismakingsworkshop

Ben je benieuwd of de training Je Eigen Wijze Weg iets voor jou zou zijn?

In februari 2024 geef ik een kennismakingsworkshop in Leiderdorp. Hierin kun je alvast ervaren of deze training bij jou past.

Heb je interesse, stuur mij dan een email zodat ik je op de hoogte kan houden over de workshop.

Wanneer: 2 februari 2024 van 19:00 – 21:00 uur
Waar: Yoga-Loft, Zijlbaan 42, 2352 BN Leiderdorp 
Kosten: normaal gesproken €15, deze keer gratis.

Bel of mail me gerust voor meer informatie over deze training of maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. 

Kijk voor meer informatie op www.jeeigenwijzeweg.nl.